Samsung da startul distractie cu Angry Birds

 Samsung Electronics Romania da startul celei mai mari competitii de Angry Birds din Romania.

Intre 5 octombrie, ora 10:00 si 2 decembrie, ora 22:00, utilizatorii se vor putea intrece pe televizoarele Samsung SMART TV din insulele aflate in locatiile participante. Pe intreaga
perioada a campaniei, insulele Samsung pot fi gasite in Bucuresti, la Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Bucuresti Mall. In acelasi timp, vor fi amenajate spatii de concurs si in restul tarii, la Constanta – intre 5 si 18 octombrie, la Maritimo; la Iasi – intre 20 octombrie si 2 noiembrie, la Palas Mall; la Cluj – intre 4 si 17 noiembrie, la Iulius Mall; la Timisoara – intre 19 noiembrie si 2 decembrie, la Iulius Mall.

Utilizatorii pot testa jocul Angry Birds pentru Samsung SMART TV in magazinele Altex Unirii din Bucuresti, Altex din Plaza Bucuresti si Media Galaxy din TOM Constanta, intre orele 13:00-21:00, pe toata durata campaniei (cu exceptia sarbatorilor legale).

In fiecare zi de concurs, cele mai mari scoruri vor castiga premii zilnice, iar cei care obtin cel mai mare punctaj din orasul lor vor intra in finala nationala, care va avea loc pe 7 decembrie, in Bucuresti. In finala, castigatorul locului 4 va primi o camera foto DV300, cel clasat pe locul 3 va primi un aparat foto WB150, castigatorul locului 2 va primi o camera foto NX 1000, iar marele castigator va primi un Samsung SMART TV 40ES7000.

Castigatorul finalei nationale va avea, de asemenea, un loc asigurat in marea finala europeana de la Londra, care se va desfasura in perioada 10-16 decembrie 2012.

0 comentarii: