Cum sa te indexeze Google in 24 de ore !

 
      Ai facut un site cu cateva saptamani in urma si Google nu ti-l indexeaza ? Cand scrii numele siteului in motorul de cautare Google , nu iti apare nimic ? Asta e chiar aiurea sau frustant pentru ca utilizatorii internetului nu iti gasesc siteul ! Mai jos sunt cateva metode ce pot fi aplicate pentru o indexare mai buna .

Ce pot sa fac ca sa fiu indexat mai repede?

Majoritatea dintre noi care detin bloguri / siteuri intentioneaza sa completeze formularul de adaugare link de la Google . Aceasta metoda nu da roade de cele mai multe ori , din pacate... Motivul pentru acesta ar fi ca Google e suprasolicitat,prea incarcat ca sa iti accepte formularul pe care l-ai efectuat . In aceasta situatie exista cateva lucruri si metode pe care ai putea sa le incerci care pot duce la indexarea siteului tau in mai putin de 24 ore .

 Metoda 1 : Adauga un linkul blogului/siteului pe un alt site existent (Schimb de link) 

Linkurile catre siteul/blogul nostru sunt foarte importante pentru ca Google sa te listeze . Aceste linkuri maresc probabilitatea de vizitare a siteului ca un paianjen . Daca esti begginer in acest domeniu aceasta metoda nu e indicata , deoarece solicitarea de schimb a linkurilor nu va fi aprobata din motive de popularitate a siteului tau .

Alta metoda mai "easy" ar fi sa te inscrii pe un forum al unui site cunoscut si sa incepi sa postezi materiale , sa comentezi , sa iti dai cu parerea , etc. Nu trebuie realizezi o multime de posturi , de indicat e sa faci un post de calitate , care va fi de ajuns . Dupa ce ai realizat o postare de calitate , semneaza-te la sfarsit cu un link catre siteul/blogul tau . Spiderii de cautare ai motoarelor te vor localiza .

O alta metoda la fel de "easy" ! Du-te la un blog cunoscut si incepi sa comentezi la postarile acelui blog . Trebuie tinem cont de un lucru la aceasta metoda , sa nu facem spam . Tot ce trebuie facut e sa scrii un comentariu inteligent , nu foarte lung si sa ne semnam in genul ::ÀÂwww.siteulmeu.com€ . Proprietarii blogului vor sti ca nu esti un bot , ci o persoana normala .

 Metoda 2: Realizeaza un blog extern 

Blogurile sunt foarte apreciate de Google , ceea ce duce la o indexare mai rapida . O postare poate fi indexata de Google in mai putin de 24 de ore . Cauta un site gratuit ,gen blogspot.com si creeaza un blog acolo . Scrie cateva posturi dupa care lasi in aceste posturi linkul catre siteul tau . Ca la loto , cu putin noroc , siteul tau va fi indexat de motorul de cautare google foarte rapid .

Metoda 3: Realizeaza un blog siteului tau 

 Adaugarea unui blog siteului tau poate sa fie mult mai eficient decat creearea unui blog extern sau chiar postarea de mesaje in forumuri. Exista softuri gratuire precum WordPress care iti ofera posibilitatea sa adaugi un blog siteului tau repede si usor. Poti adauga apoi cateva posturi de calitate ( neparat cu incluziune de anumite cuvinte cheie ). Deoarece Google iubeste blogurile si le indexeaza extrem de repede, te poti astepta ca blogul tau sa fie bagat in seama si implicit si siteul tau, foarte repede. Aceasta este cea mai eficienta metoda de a fi indexat repede, deci nu o ignora. Aceasta metoda e mai eficienta decat Metoda 3 .

Putem sa profitam de softuri gratuite precum WordPress care iti ofera posibilitatea de a adauga un blog siteului tau in cateva minute . Apoi adauga cateva posturi de calitate unde cuvintele cheie trebuie sa faca referinta,mai pe ocolite,la siteul tau . Prin aceasta metoda siteul tau si blogul o sa fie bagate in seama foarte repede de prietenul nostru Google . Nu ignora aceasta metoda !

 De ce ar functiona aceste metode care le ai propus mai sus ?

Pentru ca obtii multe linkuri catre siteul/blogul tau , asta insemnand ca atunci cand Google viziteaza siteurile si iti vede linkul tau pe ele , se va duce direct pe siteul tau si il va indexa.

0 comentarii: